ANNONS:

Överlyckliga skånebarn

Barnen i Skåne är inte direkt bortskämda med snö, i alla fall inte på hemmaplan. Lyckan i deras ögon går inte att ta miste på. Idag kunde de inviga snösparkarna (heter det så?) efter ett par års väntan. 😉

Själv försökte jag göra en snölykta men det gick inte så bra, det är för många minusgrader. Det får bli ljuslyktor och snögubbar när det blir lite mildare. Ser till att spara minst en morot i kylen så vi har näsan redo.

Nu blir det sent eftermiddagskaffe! Ska bläddra i en ny modetidning och grunna på om jag orkar träna ikväll eller inte. Beror till viss del på när sambon kommer hem efter styrelsemötet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.