ANNONS:

Outfit med rosa Morris-jacka

Trots att jag egentligen sovit för lite i natt fick jag till benträning ikväll och det gick oväntat superbra. Kanske kan bero på Monster-drycken som jag fick med någon box? Tog bilen till gymmet och sladdade ofrivilligt runt lite, men det hade nog gått snabbare att gå dit. 😉 Jobbigt med bilar och vinter, faktiskt. Njuter av endorfinerna och ska strax tina upp hallon till kvällens kesella. Tack för tipset om serien Hinterlands på Netflix. Ska testa den ikväll. 🙂

Jag har hittat en rosa Morris-jacka och den skulle jag ha kombinerat med ljusare jeans och platta, spetsiga skor. Så mycket vår!

Allt på bilden finns att klicka hem här: 1 / 2 / 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.