Min träning hittills i år

snygga träningstights

Jag är inte direkt på jakt efter nya träningstights, men tycker dessa från Puma är väldigt, väldigt fina. Får se hur jag gör, men det blir nog svarta i så fall eftersom det är lätt att matcha med mina träningslinnen. Dock ska dessa byxor vara ganska höga i midjan och det är inget jag brukar föredra.

Träningen i början av detta året har gått ganska bra. Har kommit igång igen och fått ihop hyfsat många gympass trots förkylningar, vab och annat som tillhör vardagen. Tidsmässigt fungerar det inte att träna 1,5 timme 4 gånger per vecka, men 40 minuter minst 3 dagar per vecka är rimligt för att underhålla. Skulle jag få mer tid över (= minska tiden för något annat) kommer jag att prioritera träningen ännu mer.

Så här har det sett ut hittills i år:

Vecka 1: 3 pass
Vecka 2: 3 pass
Vecka 3: 4 pass
Vecka 4: 3 pass
Vecka 5: 4 pass
Vecka 6: 3 pass
Vecka 7: 3 pass (blir nog fyra med ett pass imorgon)

Hur ser din träning ut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.