ANNONS:

Carpaccio gjord hemma

carpaccio hemma

Många av de carpaccio (hur böjs det i plural? ;)) jag ätit på restaurang har inte varit så bra. Köttet har legat helt platt mot tallriken och det ser inplastat ut – fortfarande! Så vill jag verkligen inte ha min carpaccio. Jag vill att köttet ska ligga luftigt på en bädd av ruccola och det ska inte ha varit inplastat innan. Nej fy! Jag vill skära köttet i hyfsat tunna skivor och platta till det lätt direkt på skärbrädan innan det placeras på tallriken.

Igår gjorde jag carpaccio till kvällsfilmen. Även om godis är gott gillar jag detta bättre. Det är godis för mig.

P.S. Är du vegetarian? Testa någon god, stor svamp som du skär i tunna skivor och behandlar på samma sätt. Blir jättegott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.