ANNONS:

Sittpuff till min kommande walk in closet

God morgon! Då var det vabruari idag igen!

Igår kom den här sittpuffen från Jotex. Jag valde mellanstorleken med en diameter på 60 cm. Passade på att klicka hem den med en rabattkod i förra veckan. Tycker att Jotex priser har blivit hutlöst höga och skulle inte få för mig att handla med annat än rabatt. Jotex har verkligen varit duktiga på att jobba med influencers och har nått ut jättebra till inredningstokiga.

Den här sittpuffen passar faktiskt ganska fint in i vardagsrummet, men är tänkt att hamna i min kommande walk in closet. I ett framtida hus alltså. När vi bodde i lägenhet för typ 100 år sedan köpte vi ett större matbord och stolar i furu (vad tänkte jag?) i modellen Åbo från Ikea (om någon minns den serien). Tanken var att detta skulle hamna i ett stort lantkök när vi flyttade till hus. Detta blev ju helt fel när vi hamnde i ett 50-talshus. Haha! Alla som bor i 50-talshus förstår vad jag menar. 😉 Och jag verkar inte ha lärt mig något av mitt förra misstag. 😉

Så nu blir det inte fler möbler även om det är en beskedlig sittpuff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.