ANNONS:

Väljer du ett frisörbesök eller en ny designerväska?

väska Michael Kors

Denna väska från Michael Michael Kors reafyndade jag för ett tag sedan hos Zalando. Har först idag packat upp den, tagit bort lappar och så vidare. Den är svart med guldiga metalldetaljer. Blankt läder i krokoprägling och i en för mig perfekt storlek – inte för liten och inte för stor. Den har både handtag och axelrem som kan knäppas av. Jag är så himla nöjd med detta reaköp.

Väskan motsvarar ett frisörbesök med klippning och slingning. Det är vansinnigt dyrt att gå till frisören så det senaste halvåret har jag gjort ett aktivt val att inte gå till frisören, förutom klippning av toppar exklusive hårtvätt. Då har jag istället kunnat använda dessa pengar som varit öronmärkta för frisörbesök för att kunna införskaffa tre nya väskor jag ville ha. Den ovan…

 

..den här röda jag använder jättemycket nu…

 

chanel vaska7

och festväskan som jag benämner den som. 🙂 Alla tre från Michael Michael Kors som är mitt favoritmärke när det kommer till väskor. Jag tycker de är snygga, har bra kvalitet och är prisvärda. Dessutom går de att reafynda då och då hos Zalando.

 

Här är bilder från tidigare frisörbesök. Då kommer vi osökt till frågan om det är mer värdefullt för mig att köpta tre designerväskor (visserligen inte Chanel eller så ;)) än att gå till frisören tre gånger under ett halvår. Jag skulle lätt välja väskorna igen. De har jag ju kvar nu.

Ibland är faktiskt inte upplevelser det bästa valet! 😉 Det heter ju att det är helt onödigt att äga saker när man dör. Jag håller helt med. Men jag tycker det är lika onödigt att känna sig tvungen att samla på kostsamma upplevelser. Förmodar inte att de följer med heller. Riktiga upplevelser kostar inte pengar! Jag tror helt enkelt att en balans är mest vettigt.

Jag ska helt klart tänka vidare i dessa banor; vad jag lägger pengarna på, om det egentligen är så vettigt och vad som är viktigast för mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.