Uppdateringar och önskan om en bloggassistent!

Jag håller på att uppdatera bloggen nu på morgonen, WordPress såväl som plugins, och om det skulle uppstå tillfälliga störningar beror det på detta. Den trista delen av att blogga är att hålla på med sådant. Känns inte som det ger något. 😉 Funderar på att ta in en WordPress-utvecklare på frilans några timmar per månad som kan hjälpa till med liknande saker. Hojta gärna till om du känner någon bra som är prisvärd.

Jag funderar också på att ta in en bloggassistent några timmar per vecka. Någon modeintresserad som inte själv vill blogga, men som kan hjälpa till med olika saker kring bloggandet som att leta upp plagg jag vill ha med i ett kollage, kanske göra en del kollage och att uppdatera mitt Instagram med bilder från bloggen. Tänker att om jag ökar antalet läsare med 20% finns det underlag för detta. Känner du till någon snabb, effektiv, pålitlig och modeintresserad person? Kanske är det du? 🙂

2 Comments

  1. 16 January 2018 / 09:55

    Jag har jobbat med wordpress sen det började och känner att det är något dom jag behärska ut i fingerspetsarna.
    Kontakts mig går om du behöver hjälp.

    • 18 January 2018 / 20:45

      Tack för att du tipsar mig. Hör av mig när det blir aktuellt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.