Hur gick det med min garderobsrensning?

Jag bloggade i förra veckan, tror jag det var, att jag skulle göra en garderobsrensning (se mina tips där). Först idag på lunchen kom jag igång på riktigt. I förra veckan smygstartade jag med rensning bland smyckena och idag plockade jag ut hela garderoben. Och då menar jag hela lilla garderoben, inte klädkammaren.

Jag hittade trots det begränsade utrymmet gamla skridskor som en av tvillingarna ska få ärva, regnkläder och annat tokigt. Vad gör det i min garderob, tänker jag. 😉

Skönt att ha hunnit med denna första och ganska tråkiga utrensning på lunchen. När tvätten är klar om några dagar ska jag göra en andra sortering. Sedan är jag redo och klar för vintern rent klädmässigt.

 

Stärkte mig själv efteråt med svenskt kött, ugnsrostade grönsaker, bea och morotsjuice. Mums!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.