ANNONS:

Vintertorr? Här kan du fynda på rean!

Ska strax iväg på lunchdate så jag la en ansiktsmask från MASQ+, som jag fått någonstans ifrån, för att förhoppningsvis se lite fräschare och mindre vintertorr ut.. Jag känner verkligen att huden behöver mycket fukt och olja nu så jag kommer att lägga krut på peeling och ansiktsmasker, men samtidigt se upp med tilltäppta porer.

Jag har sammanställt bra erbjudanden inom hudvård, för dig som också känner att du vill uppdatera vinterhudvården vare sig det gäller att dämpa blossande finnar eller vinterknastrig hud.

♥ Boozt ger 25% rabatt på all hudvård. Gäller endast idag och imorgon.

Kicks ger 20% rabatt på all hudvård utom Sensai och Dior.

♥ Grand Parfymeri ger 20% rabatt på alla ansiktsmasker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.