ANNONS:

Testar vinterboots från Gant

GANT vinterboots

Vet inte vad som hänt med min (nya!) kamera men den fokuserar inte, så jag fick ta bilderna med mobilkameran. Gjorde det igår i svagt ljus, för de skulle returneras. Jag valde stl 38 för jag fick för mig att de skulle vara stora i storleken, men icke sa Nicke! De är ganska nätta i storleken så jag väljer att gå upp till 39:or. Jag ligger storleksmässigt mellan 38 och 39.

Annars kan jag bara säga gott om dem; sköna (i rätt storlek), varma och snygga. Så snygga ett par vinterfodrade boots kan bli, vill säga. Det är ju inga partyklackar. 😉

De finns i flera olika färger, men inte i svart. Jag valde beige för att de då blir ett perfekt komplement till mina svarta vinterboots från Ganni.

En väldigt bra grej med dem är att de har en dragkedja i sidan, vilket gör dem enkla att få på och av. Du behöver alltså inte alls hålla på att knyta dem vid varje användningstillfällen. Bandet och pälsen utanpå är ren design. 🙂

Jag klickade hem mina med 40% rabatt på Boozt rea – HÄR – men de finns också hos Ellos – HÄR – fast då till fullpris (just nu).

Fråga gärna om du vill veta mer om dem! Jag behöver väl inte säga att jag rekommenderar dem starkt? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.