ANNONS:


DENNA BLOGG ÄR I SAMARBETE MED NEDAN LÄNKADE VARUMÄRKEN.

Testar vinterboots från Gant

GANT vinterboots

Vet inte vad som hänt med min (nya!) kamera men den fokuserar inte, så jag fick ta bilderna med mobilkameran. Gjorde det igår i svagt ljus, för de skulle returneras. Jag valde stl 38 för jag fick för mig att de skulle vara stora i storleken, men icke sa Nicke! De är ganska nätta i storleken så jag väljer att gå upp till 39:or. Jag ligger storleksmässigt mellan 38 och 39.

Annars kan jag bara säga gott om dem; sköna (i rätt storlek), varma och snygga. Så snygga ett par vinterfodrade boots kan bli, vill säga. Det är ju inga partyklackar. 😉

De finns i flera olika färger, men inte i svart. Jag valde beige för att de då blir ett perfekt komplement till mina svarta vinterboots från Ganni.

En väldigt bra grej med dem är att de har en dragkedja i sidan, vilket gör dem enkla att få på och av. Du behöver alltså inte alls hålla på att knyta dem vid varje användningstillfällen. Bandet och pälsen utanpå är ren design. 🙂

Jag klickade hem mina med 40% rabatt på Boozt rea – HÄR – men de finns också hos EllosHÄR – fast då till fullpris (just nu).

Fråga gärna om du vill veta mer om dem! Jag behöver väl inte säga att jag rekommenderar dem starkt? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.