ANNONS:

Om vab och inredning

Idag är första riktiga vardagen, alla är tillbaka på sina jobb och skolor, och jag ser fram emot att bara fokusera på att jobba. Har hunnit sköta det löpande under influensan i december samt jul- och nyårshelgen, men inte riktigt hunnit med större beslut och strategi. Så det mjukstartar jag med den här veckan. 😉

Hoppas barnen håller sig friska åtminstone någon vecka nu så det inte blir “vab” direkt. Skrev ett inlägg igår på Hittabox Magazine som heter Boxarna du behöver i vabruari. 😉 Får väl investera i nya prenumerationsboxar och på så sätt förbereda mig.

 

Igår kom de nya stolarna från Mio. Är nöjd med både priset och hur de passar till bordet.

 

Har också beställt en lampskärm med svart elefanttyg från Svenskt Tenn, efter att ha testat med en kudde i fönstret. Hoppas den blir bra nu till kudden i fåtöljen. Ville inte mixa in annat mönster där då jag har tapeten Vårklockor i samma rum, längre bort. Men jag har beställt små tygprover för att se om det kan vara fint att matcha med mönstrade kuddar i soffan.

Jag skulle kunna köpa allt på Svenskt Tenn, om jag hade haft obegränsat med pengar vill säga, men jag har svårt att köpa allt nytt annars. Måste ha lite halvgamla och gamla möbler och saker också, annars tycker jag det känns för kliniskt.

Vill inte heller ha allt i vitt eller för mycket svart, så nästa steg är att ta in mer färg. Har kikat på posters för att förnya väggarna, men är inte ett stort fan av det. Gillar egentligen oljemålning och liknande bättre. Känns mer äkta liksom. Ska kolla igenom de gamla tavlorna igen för att se om jag hittar något intressant. Har en tavla med mycket härlig färg som föreställer en tjurfäktning, men vet inte om det kommer att kännas OK då jag självklart är emot tjurfäktning.

De prylar jag tar in till detta hem, särskilt det från Svenskt Tenn, tänker jag ska passa att ta med i nytt boende längre fram. Därför blir det inga investeringar av stora och tunga möbler. Den gamla fåtöljen med elefentkudden och lampskärmen kan till exempel passa i en hörna eller i ett arbetsrum. Krukor, vaser och ljusstakar från Svenskt Tenn bilder också en enhet och blir lätta att placera ut på nytt. Lite så tänker jag. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.