ANNONS:

Recension: Off-white kashmirtröja från Zalandos eget märke

Förutom tröjan med volanger från Lauren Ralph Lauren jag bloggade om här passade jag på att köpa en till kashmirtröja från Zalandos eget märke. Jag är nämligen inte alls sugen på att lägga flera tusen på en kashmirtröja. Denna tröja finns i flera olika färger och reas dessutom med upp till 40% rabatt. Ordinarie pris ligger på 699 kr.

 

Har sedan tidigare en likadan kashmirtröja, fast i svart, som jag har recenserat här. Har inget direkt nytt att tillägga förutom att en ljus färg är mer avslöjande än svart, men jag hittar inga konstigheter på den trots detta.

 

Är supernöjd med denna också. Härligt varm färg och lätt att matcha till det mesta.

Vad sägs om svarta byxor, denna tröja och en röd väska. Kanske fina örhängen eller ett nätt halsband i guld. Ungefär så tänker jag. 🙂

Här hittar du kashmirtröjorna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.