ANNONS:

Mitt julstök

mitt julstök

God morgon! Hur går det med ditt julstök? Jag njuter av att förbereda inför julen. Igår lyckades jag få tre klipptider till mig och tvillingarna under veckan. Idag blir det jag som börjar med att fräscha till mina hårtoppar. Igår färgade jag ögonfransarna. Jag har packat in en del julklappar och har ungefär hälften kvar. Det blir några sista minuten-beställningar också. Och så har jag lite julbak och julgodis kvar, men det viktigaste är gjort.

Här är min jullista (det överstrukna är gjort):

Baka mjuk nötkaka
Baka lussekatter
Baka mjuk pepparkaka
Baka pepparkakor
Baka mandelmusslor (ska testa i år med nya formar)
Baka någon småkaka, t. ex. kolasnittar
Göra wienernougat
Göra knäck
Sätta upp pepparkakshuset och dekorera
Packa in de sista julklapparna
Koka mer risgrynsgröt
Fixa klappar till julklappsspelet
Fixa gran
Julpynta
Måla naglarna röda
Handla till julbordet med mamma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.