ANNONS:


DENNA BLOGG ÄR I SAMARBETE MED NEDAN LÄNKADE VARUMÄRKEN.

Ny gran

Nu är den nya granen på plats precis en vecka innan julafton.. Ja, efter mycket om och men. 😉 Den förra ska bli granris alternativt upp i ett av barnens rum. Denna kungsgran ska dofta mindre.

 

 

 

Tog mig ut i granfältet och fick välja vilken gran jag ville. Det var inte lätt kan jag intyga, trots att jag i normala fall snabbt väljer gran.

 

Till slut föll valet på denna som snabbt sågades ner. Den gick dock inte in i bilen så jag fick åka hem och byta till vår gamla hederliga Volvo. 😉

 

Efter många om och men fick jag rätt på julgransfoten och upptäckte då att granen var för lång. 😉 Fick klippa av en bit av toppen.

 

Stjärnan fick jag inte på så det fick bli en ny jag hittade på Ica. Tyvärr fanns inte traditionell julgransbelysning där, vad jag kunde se, så jag fick ta två minislingor istället. Så nu behöver jag en förgrening av kontakten så att adventsstaken kan lysa igen.

Nu är jag helt matt, men mycket nöjd. Hoppas att detta blir bra nu och att ljusslingorna inte krånglar. Trevligt att välja gran ute och dricka glögg. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.