ANNONS:

Test av glögg ikväll

Testade glögg ikväll och invigde servetterna från H&M. Billiga och fina, tycker jag. Glöggen var god så den kommer jag att servera på kalaset i helgen. Förmodligen i mina nya termosar från Stelton. 🙂 Ska bara klura färdigt på menyn.

Jag har tagit fram mina jättegamla ljuslyktor i snöbollsform. Var rejält trött på dem för sisådär 15 år sedan, men nu älskar jag dem igen. Kul att kunna ta fram gamla saker. Furubordet har vi dock gjort oss av med, tack och lov. 😉

Nej, nu är det dags att sova så jag är pigg imorgon! Hoppas på träning och tänker att jag ska blogga om julklappstips och nyinkommet mode. Vad vill du att jag ska skriva om?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.