ANNONS:

Recension: Treggings från Versace

Versace leggings

Jag har fått hem lite plagg som jag beställt nu under Black Week, så det blir recensioner varje dag framöver. 🙂 Först ut är dessa treggings från Versace Jeans som jag klickade hem hos Zalando. Jag har spanat in dem hela hösten och slog äntligen till på dem med 30% rabatt.

Beställde dem i storlek 36 som jag brukar ha nertill. När jag fick hem byxorna märkte jag att de var märkta med 42. Förstod då att det är italienska storlekar. Jag vet inte om de skickat fel storlek eller om 42 verkligen ska motsvara stl 36, men jag får ta en storlek mindre för att de ska passa perfekt.

 

Det kan vara de skönaste byxorna jag testat – till och med mer bekväma än mina treggings från Dagmar. Midjemåttet är ganska generöst så de passar oss raka personer perfekt.

 

Trots att metalldetaljerna är i silver, och inte i guld som jag trodde, måste jag säga att byxorna är helt fantastiska och överträffar mina förväntningar. Lika sköna som de är snygga – kolla in bättre produktbilder här.

Måste direkt beställa en storlek mindre. 😉

Här klickar du hem byxorna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.