ANNONS:

Mixade morgontankar

Njuter av mitt morgonkaffe. Fick hem en ny leverans igår av nyrostat kaffe från Kafferosteriet Koppar.

 

Såg att Zalando har upp till 70% rabatt på festkläder idag. Det är dagens Black Week-erbjudande. Klänningen jag visade upp igår finns nu på rea. Typiskt. 😉 Fullpris var dock 299 kr bara så det är inte alltför enerverande.

 

Köpte nya blommor till vasen Dagg från Svenskt Tenn. De är egentligen för korta för vasen, men med hjälp av eukalytus som ger mer längd och vidd fungerar det bra. Tror jag börjar förstå mig på vasen och vad den kräver. 😉 Måste dock byta ut eukalytusen som håller på att vissna.

 

Ser fram emot att öppna Testagram idag.

Nej, nu får jag se till att bli klar. Måste leverera mobilladdare till äldsta sonen som är ute på prao och rota efter glasburkar i vår soptunna inför tvillingarnas julpyssel i skolan. Sedan får det nog bli lite jobb också. 😉

Ser fram emot den fjärde dagen av Black Week, dagen före shoppinghögtiden Black Friday. Idag kommer kampanjerna att börja trissas upp. Var så säker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.