Min modefavoriter från Ellos Black Week-kampanj

Det här inlägget är i samarbete med nedan länkade varumärken.

Ellos upp till 40% rabatt

Dag 3 denna Black Week har Ellos tre nya erbjudanden; upp till 40% rabatt på dammode, 30% rabatt på alla barnskor och upp till 30% rabatt på Day-väskor. Ska bara kort nämna att det finns flera bra vinterboots och inneskor till barnen. Och nu går jag raskt vidare till dammodet. 🙂

Förutom Ellos egna kollektioner finns det plagg från Dagmar, Tiger of Sweden, Maison Scotch med flera märken. Jag har valt ut mina favoriter med upp till 40% rabatt. OBS! Erbjudandet gäller till och med midnatt idag onsdag.

  1. Blus, Maison Scotch
  2. Tröja, Dagmar
  3. Svart ullkappa, Tiger of Sweden
  4. Kofta Fortuna, Dagmar
  5. Byxor, Tiger of Sweden
  6. Röd tröja, Dagmar
  7. Grön ullkappa, Dagmar
  8. Jacka i ull, Dagmar
  9. Blus i sidenmix, Ellos Collection

Spana in allt mode med upp till 40% rabatt!