ANNONS:

Mina bästa julklappstips 2017

julklappstips 2017

Det är ungefär en månad kvar till julafton och det är Black Week med Black Friday på fredag. Jag brukar inte tipsa om julklappar förrän några dagar innan jul, och då blir det mest julklappar som snabbt går att fixa, så kallade sista minuten-julklappar. Detta året vill jag vara ute i god tid då jag tycker att Black Week är ett perfekt tillfälle att kunna köpa julklapparna på rea.

Elcykeln blev årets julklapp 2017 men då gäller det ju att hosta upp åtskilliga 1000-lappar. 😉 Jag har tips som fungerar också för lägre julklappsbudgetar än så!

Här är 7 tips på julklappar:

 1. Tidsbegränsade prenumerationer av boxar – Hittabox.se
  Eftersom jag jobbar med prenumerationsboxar ser jag lätt fördelarna med att ge bort en julklapp som varar i flera månader. Det finns boxar med skönhet, kreativt för barn, grooming, mat/snacks och allt däremellan.
 2. Presentkort med upplevelser – Upplevelse.comBokadirekt.se
  Perfekt att ge upplevelser till den som har allt. Köp presentkort eller gör egna där du berättar vad du kommer att göra för personen.
 3. Skicka blommor – Interflora
  Kommer ni inte att träffas i jul? Skicka en fin julbukett eller -grupp.
 4. Skönhet – Kicks, Eleven, Hudoteket, Skincity, Lyko, Lookfantastic
  Det är trevligt att ge bort lyxig duschgel eller ansiktsmask. Finns fina kit i alla skönhetsbutiker. Spana också in härliga doftljus.
 5. Accessoarer – Ellos, Boozt, Zalando, Nelly, Raglady
  Det kan vara svårt att köpa kläder i rätt storlek, men då är accessoarer ett bra julklappstips. Tänk fina handskar, smycken, mobilfodral, halsduk och liknande saker.
 6. Leksaker till barnen – Lekmer, Ellos
  Vilka barn önskar sig inte leksaker? Papper, kritor, pyssel, roliga spel, fidget spinner, experiment och musikinstrument som låter mycket brukar gå hem. 😉 Spana också in prenumerationsboxarna Pyssliga klubben och Lekogram.
 7. Samlade julklappstips – Julklappstipsen.nu
  Här finns förslag på vad du ska ge mamma, pappa, barnen och så vidare i julklapp. Massor av fina tips!

Jag kommer att blogga om julklappstips de närmaste veckorna och samla allt i denna kategori – Julklappstips 2017. Säg gärna till om du behöver något speciellt tips! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.