ANNONS:

Fick du fyndat något?

Denna första shoppingdag under Black Week satsade jag på designerrean hos Zalando. Klickade hem tre saker som jag ska testa och utvärdera. Paketet är redan ivägskickat så på onsdag borde det finnas hos mig. Spännande! 🙂 Hittade du något shoppingfynd?

Ska lägga mig nu och ladda inför dag nummer 2. 😉 Imorgon blir det mer fokus på julklappar. God natt!

6 Comments

 1. 21 November 2017 / 06:23

  Nopp, jag har inte shoppat något. Ska bli kul att se vad du beställt. 🙂

 2. Cecilie
  21 November 2017 / 10:29

  Jeg bestilte de fantastisk kule ankelbootsene fra Pura Lopez som du tipset om – veldig spent! De skal brukes på kontoret 🙂

 3. Sabi
  21 November 2017 / 19:21

  Jag fyndade ett par Chie Mihara skor och idag när jag skulle löpa ett par likadana fast en stl större, för säkerhetsskull, så såg jag att alla var bortplockade fr Black week kampanjen. Men vad trött man blir! Varför gör dem så? Drog nu iväg ett mejl till deras kundtjänst. Fortsättning följer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.