ANNONS:

Vasen Dagg från Svenskt Tenn med olika blommor

Svenskt tenn vas dagg

God morgon! Vaknade och upptäckte att datorn fungerade fint vilket var jätteskönt. 🙂 Nu kan jag blogga på som vanligt denna frostiga morgon. Bilen måste skrapas och det är en av de sysselsättningar jag kanske hatar mest efter att rensa avlopp. 😉 Varför går det inte att köpa ett värmeverktyg som smälter isen på några sekunder? Eller finns det? Jag avvaktar lite och ser om isen smälter innan jag kör till gymmet. Ja, äntligen gymmet idag.

Men nu tänker jag ägna resten av inlägget till att visa vilka blommor jag testat att ha i min vas från Svenskt Tenn, den som heter Dagg. Idag har jag vit amaryllis och eukalyptos. Nästa gång ska jag testa enbart amaryllis och eventuellt något barrigt, för detta känns inte helt hundra. Kanske hjälper att korta blommorna?

 

Här med gula blommor från trädgården. Tycker att denna typ av blommor passar bättre än amaryllis. Hade kunnat ha fler blommor i men det fanns inte fler utslagna. 😉

 

god morgon

Vita liljor i vasen Dagg. Gillade detta väldigt mycket – särskilt när blommorna slog ut. Blev jättefint!

 

Gillade inte riktigt färgen på blommorna så det störde hela upplevelsen. 😉 Kan tänka mig att testa med rosor i mixade färger eller enfärgat. Och gärna lite mindre tillrättalagd känsla och något högre blommor.

Jag har också testat att bara ha “vanligt långa” tulpaner och rosor men gillar inte alls att de står ihoptryckta och samlade då. Ser inte klokt ut faktiskt. Tycker att denna vas behöver lite yvighet eller oregelbundna kvistar med längd. Ska bli spännande att testa kvistar och barrträd i jul. Ska också experimentera mer med amaryllis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.