Haveri

Som jag skrev i veckans nyhetsbrev råkade jag ut för ett datorhaveri vid lunchtid idag. Lånade dator för att kunna jobba lite under eftermiddagen och för att kunna skicka ut nyhetsbrev. Under flera timmar ikväll har jag rensat bort saker och gjort uppdateringar. Imorgon när jag vaknar så hoppas jag att det är klart och att alla program fungerar som de ska.

Måste köpa ny stationär dator och imorgon ska jag börja kolla vad som skulle kunna passa. Vill ha en riktigt snabb!

 

Fars dag-firandet i eftermiddag och kväll har löpt på fint. Pappa hade gjort sockerkaka som alla fick montera som de ville med grädde och sylt. Senare supergod kalops.

Tack för de senaste kommentarerna! Ska kolla upp detta under morgondagen och hoppas då att dator och Photoshop fungerar klanderfritt. God natt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.