ANNONS:

Helgen

Lagom mycket adventspynt är på plats och jag har börjat planera julklappar, mat och julbak. Målet är att alla julklappar ska vara fixade innan vi går in i december. Tror det blir lagom att granen kommer in den 10 december. Så den inte hinner barra av sig allt barr totalt. 😉 Fler som är jultokiga och gillar att planera?

I eftermiddag blir det Fars dag-firande, men innan dess lite jobb, lunch ska fixas och så vidare.

Är det något speciellt plagg du är på jakt efter just nu – varm jacka, varma boots, julklappar eller annat? Tipsa mig så försöker jag hitta alternativ och blogga om det.

6 Comments

 1. Ulrika
  12 November 2017 / 13:04

  Hej
  Vill gärna ha tips på svart kritstrecksrandig pennkjol (minst knälång)😀

  • 13 November 2017 / 10:23

   Jag har tipsat i ett inlägg. Hoppas någon av alternativen passade. 🙂

 2. Jessica
  12 November 2017 / 13:22

  Jag skulle gärna vilja ha tips på snygga och varma vinterskor! De ska helst passa både för lek ute i snön såväl som under en shoppingrunda på stan. Jag har tycker själv att det känns som ett mission impossible att hitta skor som fyller detta syfte, men du kanske har bättre koll? 🙂 Tack förresten för en bra blogg!

  • 13 November 2017 / 10:22

   Jag har samma problem. 😉 Ska ta fram de jag funderar själv på att klicka hem. Tänker mig att jag får hitta något utan klack. Tack för att du läser min blogg.

 3. Gun
  12 November 2017 / 22:55

  Tack för tipset. Blev en fin sjal från Malene Birger. Jättebra blogg😘😘

  • 13 November 2017 / 10:21

   Kul! 🙂 Tack för att du läser min blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.