ANNONS:

Matchande accessoarer i ull och läder

matchande accessoarer

Unmade Copenhagen är ett märke jag fått upp ögonen för den senaste tiden. Tycker de har snygga hattar och handskar. Såg skor som också verkar fina.

I kollaget har jag valt tre matchande accessoarer per rad. Funderar på att klicka hem den beige ullhatten och läderhandskarna med beige stickning. Tänkte det kunde vara snyggt till min nya, svarta ullkappa – att bryta av med annan färg. Eller vad tror du? Om jag nu passar i hatten vilken inte alls är säkert. 😉

Här är alla direktlänkar:

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Kan dessutom utlova fler accessoarer kanske redan idag eller möjligtvis imorgon. Har beställt hem några mössor jag tänkte testa och recensera. Hoppas det är av intresse? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.