ANNONS:

5 bra och mindre bra fakta om min dag

Segaste dagen på länge (lite sömn i natt, webbstrul och lite annat småstrul) så jag piggade upp mig med svenska kantareller. Så gott med mat! Och svamp framförallt!

 

Öppnade och tog foton av Lookfantastic Beautybox. Extra fin utsida den här gången. Innehållet lägger jag upp under tisdagen på Hittabox Magazine.

 

Öppnade och fotade Kattpost också – lyxboxen för katten. Unboxingen ligger redan ute här.

 

Jag hade på mig grå byxor med vita revärer från Zara, vit t-shirt med färgglatt tryck H&M/Marni, boots Vagabond, kappa Lauren Ralph Lauren och svart väska Modalu.

 

Hittade dessa icke uppmuntrande siffror som gäller för kursen i organisk kemi KEMB01 jag ska påbörja om mindre än två veckor. Tre av 22 som klarade kursen vid första tentamenstillfället – jisses. Visserligen är det siffror från 2014 men det såg inte lättare ut tidigare år heller. Kommer inte ihåg vad siffrorna låg på när jag pluggade. Samtidigt tror jag inte det blivit svårare, för jag minns att den första kursen i kemi, Allmän kemi, gjorde att väldigt, väldigt många hoppade av. Den var ganska mastig om jag säger så, så de fick ändra på den sen.

Jag hade planerat att klara kursen (100%) nu direkt trots jobb (100%) och tre barn som jag har nuförtiden. Jag har ju hela helgen på mig också, får jag tänka. 😉 Kommer att satsa stenhårt på laborationerna (obligatoriska) och föreläsningarna så får det andra vara bonus. Hoppas barnen kan hålla sig så friska som möjligt fram till jul i alla fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.