ANNONS:

Kamera, Smakbox och pasta

Fick hem den nya kameran i veckan, som jag nämnde tidigare, och använde den när jag fotade fuskpälsen från Michael Michael Kors och Smakbox. Här blev bakgrunden suddig helt automatiskt precis som jag vill.

 

Pasta med squash

Tog en bild på lunchen men fick inte till snygg skärpa och “suddighet” alls. Får nog läsa på om inställningar och så, trots allt. Pastan blev i alla fall god. Pasta från Smakbox och sås på squash, vitlöksflarn, rödlök, grädde, citronsaft, svartpeppar och parmesan. Hade mer squash kvar efter gårdagens pizza.

Nu måste jag lägga mig – verkar bli en fullspäckad dag imorgon. God natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.