ANNONS:

Dags att recensera fuskpälsen i leopard från Michael Michael Kors

Så här ser fuskpälsen från Michael Michael Kors ut när den ligger på bordet i solen. Den är mjuk, varm och mönstret är jättefint. Färgen är också helt underbar i mina ögon och de kortare ärmarna gör jackmodellen extra snygg. Korta ärmar på ett yvigt plagg är et smart sätt att få det att se nättare ut. Fodringen är välgjord.

Priset ligger på 3400 kr och den finns att klicka hem på flera ställen; inköpsställe 1, inköpsställe 2, inköpsställe 3 och inköpsställe 4.

 

Man knäpper den med hakar som går hela vägen upp till kragen. Hakarna är inte jättelätta att knäppa snabbt, vilket jag förstås tycker är en nackdel.

Storleksmässigt är den normal till stor i storleken. Jag valde att testa en S då jag upplever att många ytterplagg är lite större i storleken. Just fuskpälsar brukar ha en förmåga att vara ganska yviga. Stl S funkar absolut, men jag tror att M också hade blivit bra. Det beror lite på hur du vill att den ska sitta.

 

Den är fin och kvaliteten är bra men på mig ger den inte den där wow-känslan jag vill ha när jag lägger ut 3400 kr på en jacka. Den skickas tillbaka. Kanske klickar jag hem den sen om jag hittar den på rean med 70% rabatt. 😉

4 Comments

 1. Caroline
  14 October 2017 / 13:06

  Väldigt bra recension!!!
  Håller tummarna att den kommer på rea, den ser så härlig ut.

 2. Mia
  15 October 2017 / 19:17

  Gillar min från Lindex. Den kostade lagom för en leopäls 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.