Antagen till dermatokemi i Göteborg!

Yes, yes, yes! Fick reda på idag att jag blivit antagen till dermatokemi i Göteborg. Vad jag kan se är schemat med föreläsningar och seminarium ganska intensivt i tre veckor och den mesta av resterande tiden är det eget projektarbete (teoretiska arbetsuppgifter vilket gör att det kan skrivas hemma!). Så det borde jag kunna få ihop.

Nu väntar jag “bara” på svar angående examensarbetet jag vill göra inom samma ämnesområde – annars får jag helt tänka om. Jag hoppas så att det blir ett positivt svar. Trodde aldrig det skulle vara så krångligt att hitta lämplig handledare och examinator. Mitt tips till er som funderar på att göra ett examensarbete är att välja ett färdigt på institution. Jag har nog lagt ner en hel vecka totalt på att maila hit och dit. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.