ANNONS:

Kanelbullens dag och VAB

Det blev VAB idag och återigen tackar jag mig själv att jag numera jobbar 100% på distans. Eftersom det är Kanelbullens dag tyckte jag att det var passande att satsa på bullbak. Bjöd hit mamma på lunch, fast det slutade med att hon köpte med sushi och bjöd på lunch.

 

Sedan bakade jag och ett av barnen kanelbullar. Kände för att vara lite märkvärdig 😉 så vi kikade på Youtube och såg hur Roy Fares vrider till sina bullar.

 

Blev ganska hyfsat för att vara första gången, eller vad säger du? De blev mjuka, saftiga och goda.

 

Och två av mina moccakoppar åkte fram. Det gäller att lyxa till det mitt i VAB:et.

Har du käkat kanelbullar idag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.