ANNONS:


DENNA BLOGG ÄR I SAMARBETE MED NEDAN LÄNKADE VARUMÄRKEN.

Man måste mysa till det!

Den här bilden togs för snart ett år sedan. Jag hade precis köpt Polarn O Pyrets vuxenpyjamas. Sexigt, eller hur? 😉 Men man måste mysa till det. Och byxorna är svinsköna – lyllos alla småbarn som får ha sådana jämt. Hehe!

shepherd inneskor

På fötterna är det bara Shepherd som gäller för mig när jag vill ha varma inneskor. En bra klassiker som numera finns i flera olika modeller. Alla modeller på bilden reas här hos Miinto som har startat sin rea. Där finns förstås allt möjligt, inte bara inneskor.

Ellos säljer också Shepherd här om du hellre handlar där på grund av rabattkod exempelvis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.