ANNONS:

Fredagens outfit och kattkärringen personifierad

Igår tog jag på mig en av mina uniformer; jeans från Reign Italia, tunika i sweatshirtmaterial från Vila, kappa från Zara, halsduk från Missoni, boots från Isabel Marant och väska från Michael Michael Kors. Sådant som bara går att slänga på sig när man inte orkar tänka vad man ska ha på sig.

 

Jag gillar när halsduk/sjal och väska matchar.

Jag tänkte mig en väldigt lugn fredag där jag skulle hinna jobba på med lite större uppdateringar av hemsidor/bloggar utan att tänka på logistik som hämtning av barn, men det blev bland annat läkarbesök med ett av barnen och jag fick lämna på skolan på morgonen. Hämtningen hade jag dock fixat med så jag hade inte någon sådan tid att passa.

 

OMG! Mamma hade köpt kattmössan från Karl Lagerfeld jag tipsade om i det här inlägget, men hon tyckte inte att hon passade i den. Hon tyckte jag skulle ha den. Jag ville att hon skulle ta en bild på mig så jag kunde se hur jag verkligen såg ut i den. Denna bild var tänkt för privat bruk, ingen man lägger ut till allmän beskådning, men det är för kul att låta bli. Ser jag inte ut som en riktig kattkärring med klösträdet i bakgrunden dessutom? Haha!

 

Det blev tacos som sig bör en fredag innan jag tog med barnen hem och nattade dem.

 

Avslutade kvällen med lite buffalomozzarella, små tomater, basilika, olivolja och världens godaste bröd från Vismarlöv som börjat säljas på Ica här. Super!

Herregud, vilken intensiv vecka det varit! Njuter av att det är helg. Nu ska jag spana in nya erbjudanden och uppdatera bloggen med. 🙂

2 Comments

  1. 30 September 2017 / 11:03

    Jag tycker att mössan är väldigt charmig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.