ANNONS:

Vinterfräsig

vinterfräsig

Höstkylan har inte riktigt hunnit komma än, i Skåne är väl bäst att tillägga, men jag vet ju att det kommer att bli kallt och blåsigt inom ett par månader. Och då är det lika bra att planera för det. Se till så att det finns varma vinterjackor eller -kappor och trevliga accessoarer.

I det här kollaget har jag utgått från en beige dunjacka från EDC by Esprit. Är inte riktigt säker på om den har en varm eller kall beige färg. Beställde hem den under helgens rabattfest hos Zalando så snart vet jag. Välj en svart väska om du inte vill sticka ut färgmässigt, annars kan du låta väskan få sätta temperaturen. Valde en blå i kollaget men jag hade personligen valt en röd från Michael Michael Kors jag har spanat in. Kände dock att jag var tvungen att variera färgerna här i bloggen något. 😉

Allt ovan finns hos Zalando:

  1. Kattmössa, Karl Lagerfeld
  2. Skinnleggings (syntet) med slits fram, Vero Moda
  3. Beige dunjacka, EDC by Esprit Finns i 4 färger!
  4. Svarta stövletter, Zign
  5. Stickade fingervantar, Lauren Ralph Lauren
  6. Blå väska, Furla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.