Söndagens outfit

 

T-shirt Kenzo / Kjol Zara / Strumpbyxor H&M / Boots Vagabond / Väska Michael Michael Kors

Vilket härligt väder det har varit idag – bästa tiden på året. Man borde börja dagen med en promenad i det fina höstvädret varje dag. Allt har flutit på bra i helgen och vi fick ihop barnens aktiviteter. Matrester finns i kylen så att måndagsrutinerna ska gå smidigt i början av veckan och vinterskorna är uthämtade. Ska impregneras så snart det står klart att storlekarna är de rätta.

Denna outfit är förresten en av mina favoriter just nu. Är så glad att jag köpte t-shirten i den här auberginelika färgen.

I veckan hoppas jag att det blir klart med handledare och examinator till examensjobbet. Måste komma igång nu för att få rimlig tid på mig innan kursen börjar. I nödfall får jag sprida ut det över nästa termin också men jag ser helst att jag får gjort allt denna termin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.