ANNONS:

Gråskala och enklaste sättet att bygga upp ny garderob

Trots att färg är härligt och uppiggande är det inte fel med gråskala heller. Dock en gråskala där de vita tonerna får gå mot off-white och beige om du är varm i dina egna färger. Enkelt att bygga upp en garderob med denna utgångspunkt och lätt att sätta dit färgklickar i form av örhängen, sjalar, nagellack eller vad det nu kan vara. Och det är smidigt att hitta billiga kläder som ser snygga ut och kanske lägga lite mer krut på väska, skor och ytterplagg.

Jag tänker mig också att snygga jeans i valfri modell, svart väska (varför inte den krokopräglade jag bloggade om längre ner?), skön kofta, snygga t-shirtar och en blazer i din favoritmodell blir bra att komplettera med. Detta är en stil som passar många då det går att anpassa detaljerna så det matchar ens egen stil och personlighet. Det är detaljerna som visar vem du är!

Allt ovan är från Ellos och i väldigt olika prisklasser:

  1. Vit blus, InWear Finns på rean och i 3 färger!
  2. Svart skinnkjol (syntet), Sokaed in Luxury
  3. Svarta pumps, Tiger of Sweden Med en klack på 3,5 cm så de faktiskt fungerar att använda hela dagen.
  4. Svarta byxor med pressveck, Vila
  5. Grå tröja med tryck, Morris
  6. Mockaboots, Ted Baker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.