Konsten att hitta rätt vinterjacka

att hitta rätt vinterjacka

Jag förstår om du har tröttnat på mitt vinterjacksletande ;), så i det här inlägget ska jag istället dela med mig av mina tips till dig som också letar efter en ny höst- eller vinterjacka.

 1. Kolla igenom dina nuvarande jackor. Vilka modeller och färger har de? Vilken använder du mest och till vad? Vilken är riktigt varm? Vad saknar du? Vilka modeller är mest smickrande på dig och vilka längder blir snyggast? Att ha koll på garderoben hjälper dig att sätta upp kraven för den nya jackan. Kanske använder du mest en viss typ av jacka eller behöver komplettera med en ny färg. Eller så inser du helt enkelt att din gamla favoritjacka har blivit för sliten och behöver ersättas.
 2. Våga testa. Beställ hem jackor och kappor eller ge dig ut och prova. Våga testa alternativ som ligger något utanför det du är ute efter. Ju mer du testar desto säkrare blir du. Även om du inte hittar rätt direkt kommer du att kunna bocka av sådant du inte vill ha. Jag testar gärna i Photoshop också för att få en förhandsinformation om hur färgen eller mönstret skulle kunna passa mig.
 3. Köp. Köp endast om du direkt känner “Wow, den sitter som en smäck!”. Det finns så många olika modeller, färger och prisklasser att välja mellan så du behöver inte kompromissa. Låt det ta tid.

2 Comments

 1. Anna
  21 September 2017 / 20:26

  Jag har inte tröttnat😄. Tycker bara det är roligt.

  • 21 September 2017 / 21:44

   Härligt, då kommer jag att ha dig kvar som läsare. 😉 Beställde två svarta kappor ikväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.