Baslinne i lyxigt material på rean

Jag har börjat höststäda min garderob. Förutom vinterjackor kollar jag upp hur underklädeslådan ser ut. Trosor och bh:ar uppdaterades i våras så där behöver jag inget nytt. Valde framförallt trosor från Calvin Klein (de bästa enligt mig) hos Twilfit. Men jag behöver komplettera med en del nya baslinnen och strumpor. Vet inte om jag hasar benen efter mig eller vad det beror på att strumporna alltid slits enormt mycket. 😉

Det är så lätt att slarva med underkläderna men jag försöker se det som hudvård innan makeup eller som bra förarbete innan målning av väggar. Fungerar på liknande sätt. Det gör mig mer motiverad när jag tänker så.

Jag älskar sköna linnen, som de på bilden, och tänker komplettera med fler. Märket är Saint Tropez och tyget är en härlig mix av 70% siden och 30% bomull. Låter ljuvligt! Normalpriset ligger på 249 kr och just nu reas det svarta linnet med 25% rabatt. Boozt kör nämligen ny kampanj idag och imorgon fredag med upp till 60% rabatt. Det gäller inte bara underkläder utan alla typer av modevaror.

Se linnet från Saint Tropez eller kolla in allt som ingår i kampanjen!


Annat bra erbjudande hos Boozt idag för dig med barn: 20% rabatt på allt nytt barnmode – aktivera erbjudandet här


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.