Senaste månadens outfits och att välja rätt

outfits

Jag har väl inte varit superaktiv med att ta bilder på mina outfits den senaste månaden men detta är vad jag fick till. Kenzo-t-shirts och svart kjol samt min svarta kappa från Zara beskriver månadens stil ganska bra. Ska försöka få in mer färg under resten av september.

Veckan kommer att präglas av beslut som kommer att få konsekvenser. Att välja mellan bra saker är svårare än att välja mellan dåliga. Svårt när det inte går att titta in i framtiden. Håll tummarna för mig – att jag väljer rätt! 🙂 Jag kommer att välja det som känns bra, inte det som rent logiskt verkar bäst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.