ANNONS:

3 fina höst- och vinterkappor

vinterjacka

Min spaning efter den perfekta, varma vinterjackan eller -kappan fortsätter. Här är tre alternativ jag har hittat hos Zalando.

Den första är en snyggt grön jacka och märket är Daniel Hechter. Innehåller varken ull eller dun så jag undrar hur varm den egentligen är. Men själva jackmodellen tycker jag är skitsnygg. Passar både till vardags och jobb samt fest. Finns att klicka hem här!

Den andra jackan i off-white ser både fin och varm ut. Fast vitt blir skitigt tänker jag. Den finns i flera färger men det är ingen annan färg jag är intresserad av. Märket är Canadian. Finns att klicka hem här!

Slutligen en grön ullkappa (hela 75% ull) från Dagmar. Väldigt snygg men kanske inte direkt vindtät när det är vinterstorm och superkallt. Finns att klicka hem här.

Vad tycker du om dessa?

2 Comments

  1. Therese
    10 September 2017 / 18:33

    Följer dig på jakten efter den perfekta jackan/kappan. Verkar som vi har ungefär samma krav. Det var ett tag sen jag hade ullkappa. Det är ju snyggt men hur varmt är det egentligen? Det måste väl vara åtminstone hälften äkta ull för att det ska vara varmt? Snyggt med offwhite eller mörkröd. Gärna med luva, fast utan äkta päls. Hoppas du kommer hitta någon bra och tipsar.

    • 11 September 2017 / 20:11

      Jag har hittat en ullkappa av 100% ull men tyckte den såg tunn ut. Kanske säkrare med parkas av något slag av annat material? Om du kan tänka dig vinrött finns det mer än vanligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.