3 fina höst- och vinterkappor

Det här inlägget är i samarbete med nedan länkade varumärken.

vinterjacka

Min spaning efter den perfekta, varma vinterjackan eller -kappan fortsätter. Här är tre alternativ jag har hittat hos Zalando.

Den första är en snyggt grön jacka och märket är Daniel Hechter. Innehåller varken ull eller dun så jag undrar hur varm den egentligen är. Men själva jackmodellen tycker jag är skitsnygg. Passar både till vardags och jobb samt fest. Finns att klicka hem här!

Den andra jackan i off-white ser både fin och varm ut. Fast vitt blir skitigt tänker jag. Den finns i flera färger men det är ingen annan färg jag är intresserad av. Märket är Canadian. Finns att klicka hem här!

Slutligen en grön ullkappa (hela 75% ull) från Dagmar. Väldigt snygg men kanske inte direkt vindtät när det är vinterstorm och superkallt. Finns att klicka hem här.

Vad tycker du om dessa?