ANNONS:

Tillgjorda havrepannkakor av hjärtan och morgonbestyr

havrepannkakor hjartan

Det gäller verkligen att få till rutinerna på morgonen för att allt ska gå så enkelt och smidigt som möjligt. Inte minst för att hinna lämna i tid. Och se till så att bussen inte missas. Jag har inte till 100% fått in rutinerna än, det går fortfarande att skruva på saker för att få det effektivare. Hela familjen måste skolas in, tänker jag. 😉

I går stansade jag ut hjärtan av havrepannkakor – för att ett av mina barn äter bättre på morgonen då. Fast barn är oförutsägbara och just denna morgon var pannkakor inget som lockade. Jag fick äta dem själv.

Och varför berättar jag då detta? Jo, för att ni inte får tro att jag stansar ut hjärtpannkakor till mig själv. 😉 Hehe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.