ANNONS:

Dagens outfit, kamerafunderingar och status på examensjobb

Kappa Zara / Tröja Scotch & Soda / Byxor Dagmar / Boots Vagabond / Väska Michael Michael Kors

Jag får nog köpa ny kamera! Får inte rätt på min gamla längre. Det kan ju vara så att jag kommit åt någon konstig inställning, eller så har den helt enkelt blivit för gammal. Hur lång är livslängden för en kamera egentligen, någon som vet? Och därefter kommer nästa fråga; vilken är bäst och billigast?

Igår kväll tvättade jag håret och sedan fick inpackningen från Redken sitta i minst 15 minuter. Jag fönade till och med för att få värme och därmed snabbare effekt. Det blev vågigt/rufsigt när det torkade under kvällen, men håret känns skönt. Ska sluta att föna det efter varje tvätt. Och ha i inpackning oftare, för vilken skillnad det gör.

Jag har valt ut några få intressanta företag och organisationer som skulle kunna vara intresserad av ett examensarbete inom kemi/skönhet/hälsa. Har fått respons och hoppas att jag snart kan påbörja det. Är så sugen på att börja skriva och göra något riktigt intressant och bra. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.