ANNONS:

Så använder jag färg jag inte passar i

Här har jag plockat ihop en outfit för att inspirera mig själv inför hösten. Det är en mix mellan dyrt och billigt, matt och blankt samt ljusblått som accentfärg. Jag passar inte särskilt bra i blått, varken mörkblått eller ljusblått, men det ska inte hindra mig att använda blått som accent. Jag tänker så här – så länge jag inte har det blå direkt vid ansiktet fungerar det. Här en off-white t-shirt med lite blått i trycket och en matchande ljusblå väska.

Visserligen är inte svart min bästa färg heller, men den använder jag ändå. Men jag försöker se till att jag har en bättre färg också nära ansiktet, som i detta fall off-white.

Anledningen till att jag tycker detta är min stil: t-shirten (min favoritöverdel), korta shorts/kjol och de spetsiga bootsen med låg och bekväm klack. Bekvämt ska det vara. 🙂 Nederdelar som sitter åt i midjan högt upp, skor som är för höga eller skjortor i stelt tyg är inte min grej.

Allt ovan kommer från Ellos, Boozt och Zara:

  1. T-shirt, Morris
  2. Svart byxkjol med omlott i mockaimitation, Zara
  3. Svart cape/sjal, Ellos Collection
  4. Svarta boots, ATP Atelier
  5. Ljusblå väska, Rebecca Minkoff

2 Comments

  1. 6 September 2017 / 09:20

    Bra tips angående vad man kan göra om man har kläder i en färg som man inte passar i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.