ANNONS:

Läsarfråga: Hur tänka kring storlek när jag shoppar online

hur välja rätt storlek när shoppa online
Fick detta mail igår av en läsare:

Hej! Läser din blogg varje dag, tycker den är jättebra. Undrar om du kan hjälpa mig med en sak. Jag vill beställa en kappa från hm från conscious linjen. Den i leo. Dom har precis fått in den igen tog slut på en dag förra gången. Vet du hur dom brukar vara i storlek? Ofta är ju HM små men jag vet inte hur ytterplaggen är. Jättetacksam för svar.

Uppskattar verkligen att du läser min blogg – tack! Kul att höra! 🙂

Att beställa rätt storlek när man shoppar online kan vara knepigt. Ofta kan det hjälpa att lära känna märket och hur storlekarna brukar se ut, men det kan också vara bra att utgå från själva plagget. Är kappan väldigt figursydd eller mer vid med knyt i midjan? Är den automatiskt rymlig i modellen? Ta den storlek som brukar fungera, men gå eventuellt ner en storlek om du drar mot den mindre storleken och kappan har mycket rymd i sig.

Just Conscious är nog ganska normala i storlekarna skulle jag säga, inte så små som Divided till exempel. Jag upplever dock att ytterplaggen inte är lika slimmade i storlekarna som till exempel en blus.

Om kappan snabbt säljer slut hade jag beställt hem den i två olika storlekar och testat i lugn och ro hemma.

Lycka till! 🙂

Vill du också ställa en fråga – maila till info@kathe.nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.