Röd kappa – för dig som vågar synas

Det här inlägget är i samarbete med nedan länkade varumärken.

röda kappor

Jag tycker att en röd kappa är himlans fint. Får alltid komplimanger när jag har min röda kappa från Zara, och många tycker det är modigt. Jag ser det dock inte som modigt att bära röd kappa, men hoppas att jag genom detta inlägg ska få flera att “våga” använda en röd kappa. Tycker det är power och energi i färgen, och det kan ju behövas kommande sega och trötta morgnar i höst. 😉

Ovan tre röda kappor från Net-a-Porter (1 / 2 / 3) att inspireras av. Snyggt att matcha med vitt, svart, grått och vinrött.

Min röda kappa:

lordag6

tis5

Tips! Försök välja en som går mot varm tomat om du är varm i dina egna färger och en som är kallt hallonröd om du är kall i dina egna färger. Då blir den extra snygg på dig. Eller välj åtminstone en neutralt röd. Min är ganska neutral i färgen (varmare än vad bilden visar).

röd kappa budget

Här är mitt budgetalternativ. Tycker att modellen är ursnygg och den blir din för 799 kr – klicka hem den här. Funderar på om jag ska slå till. Hade blivit en perfekt höstkappa och dessutom ser färgen perfekt tomatröd ut.

Här finns fler röda ullkappor att spana in!