ANNONS:

Bär och druvor som mognar i september

Jag väntar på att vindruvorna ska bli mjuka och fina. Förra året var de extremt goda och söta. Blir besviken om de visar sig bli sura i år. Rent av sur. 😉

 

Det finns också en hel del björnbär som väntar på att få mogna. Mums! Goda att äta direkt från busken. Den råkade sprida sig för flera år sedan och fick sedan vara kvar. Taggarna är hemska men bären är inte dumma.

Imorgon är en ny vecka och den första i september. Det är definitivt ingen sommar längre. Kanske dags att ta undan en del sommarkläder och -skor. Eller så väntar jag några veckor till. Jag håller tummarna för att vi ska hålla oss friska nu. Jag är nära att åka på en förkylning – är den i familjen som lyckats hålla mig ifrån den längst.

Deltog du i helgtävlingen där du kunde vinna en Tex Mex Box? Scrolla ner och se om du vann? 🙂 Ska bli bättre på att ta fler outfit-bilder och fortsätter med kollage, hösten trender och shoppingtips mixat med mat och träning. Och lite boxar på det!

Ser fram emot en ny bloggdag imorgon med mycket mode! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.