ANNONS:

Helgtävling: Hjälp mig att utveckla bloggen och vinn en Tex Mex Box

Detta inlägg är i samarbete med Smakbox och Santa Maria.

Det är fredag och vad är bättre än att starta dagen med att tävla ut en Tex Mex Box från Santa Maria? 🙂 Tack Smakbox och Santa Maria som gör detta möjligt!

Jag vill satsa mer på bloggen och skulle vilja veta vad ni tycker för att utveckla den i rätt riktning. Dessutom har du chansen att vinna en Tex Mex Box från Santa Maria som innehåller 7 olika produkter. Tävlingen pågår till och med nu på söndag den 3 september kl. 20. Därefter dras vinnaren och boxen skickas i nästa vecka – så var snabb på att svara.

Tävlingsuppgift: Vilka inlägg uppskattar du mest och vad vill du ser mer av i min blogg? Ange gärna hur många inlägg per dag du tycker är lagom. Eller annat som kan vara bra för mig att veta. Kanske något nytt koncept eller tema här i bloggen?

Ej obligatoriskt: Följ gärna @santamariasverige på instagram och tipsa dina modeintresserade vänner om min blogg.

Vinnaren utses på söndag efter kl. 20 i detta inlägg.

Uppdaterat söndag kl. 21:12
Stort grattis Johanna – du vann! 🙂 Maila din adress + mobilnummer (för sms-avi) till info@kathe.nu. Och tack alla för bra tips och idéer!!

6 Comments

 1. Johanna
  1 September 2017 / 10:47

  Hej
  Jag uppskattar mest dina inlägg om mode, trender & kläder 🙂 & hur man kan tänka med bas plagg & olika matchningar. Perfekt när du tipsar om vad som “gäller” i klädväg de olika säsongerna. Eftersom jag oxå har barn är det roligt att det då & då dyker upp tips om barnkläder 🙂 dina inlägg om aktuella reor är oxå toppen. Jag tycker om hela blandningen om allt från mode, träning, hem & vardag & tycker du har lagom med inlägg per dag. Recept är oxå trevligt. Det enda som jag kanske hoppar över att läsa är vissa inlägg om skönhets produkter, men det beror på att jag köper det mesta från Clinique & inte kan tänka mig testa ngt annat 😄 för jag är nöjd som det är! Trevlig helg!

  • 1 September 2017 / 13:06

   Tusen tack för värdefulla åsikter! Trevlig helg! 🙂

 2. Nina
  1 September 2017 / 20:43

  Hej! Jag läser din blogg morgon och kväll, jag tycker du har en bra blandning av allt. Det jag uppskattar mest är din personliga åsikt om olika produkter och kläder du provar. Bra med flera inlägg per dag. Tycker egentligen att du har lyckats perfekt med bloggen! Tack för att du förgyller min dag!

 3. Julia
  1 September 2017 / 23:28

  Jag gillar tipsen om rabatter och dina kollage och tycker att bildkvalité och bloggdesign kan utvecklas för ett seriösare intryck 🙂 Lycka till!

 4. 1 September 2017 / 23:32

  Jag älskar dels när du visar dina outfits – så mkt inspiration!:) Sedan anser jag även att du är lite av en blogguru så när du delar tips för oss bloggare , hur vi kan utvecklas m.m, är det verkligen jätteuppskattat från min sida!!! 😘😘

 5. Helena i Uppsala
  3 September 2017 / 18:27

  Jag gillar avdelningen Hittabox. Det har kommit så många boxar de senaste åren och det verkar komma nya hela tiden. Bra att du bringar ordning i oredan. Kan du förklara fenomenet och varför är de så populära?
  Jag är inte intresserad av mode och skönhet utan går direkt på mat och träning. Tur att det finns något för alla och att man kan hoppa över inslag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.