ANNONS:

Matprat: lunch, glasstårta och potatissallad

Gjorde detta till lunch. Biff med ugnsrostad squash, tomater och rödlök smaksatt med vitlöksflarn och timjan. Kött och ugnsrostat är en fin gammal favorit.

 

Tidigare morgnar är inte kul så för att pigga upp mig ikväll gjorde jag glasstårta med botten och två olika smaker. Följde först receptet lydigt och gjorde sedan vad som föll mig in. 😉 Nog därför jag är bättre på mat än desserter. Haha! Receptet sa jordgubbsglasstårta, mitt blev glasstårta med två lager; lime curd-smak och mixade, färska hallon och blåbär.

Återkommer med recept om avsmakningen imorgon kväll visar sig att det blev bra.

 

Imorgon ska jag göra den här potatissalladen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.