ANNONS:

Kaffe är ett måste – få 15% rabatt på kaffeprenumeration

Detta inlägg är i samarbete med Hittabox.

Svart kaffe är ett måste för mig på morgonen och på eftermiddagen. Dricker ca 3-4 koppar per gång. Och för mig känns det ganska lagom under en dag.

Om jag dricker kaffe ute tar jag gärna en cappuccino. Jag skulle dock lätt klara mig utan espressokaffe men inte bryggkaffe. Så gott i all sin enkelhet.

 

Jag varvar “vanligt kaffe” med finkaffe från Kafferosteriet Koppar som jag prenumererar på. Ett kaffebrev räcker till ca 20 koppar och jag får ny leverans av särskilt utvalt, nyrostat kaffe varannan vecka. Om du också vill testa prenumeration av kaffe får du just nu 15% rabatt. Ange rabattkod HITTABOX15 när du beställer här.

Hur ser dina kaffevanor ut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.