ANNONS:

Mjuk polo, bekväma svarta jeans och guldiga boots för twist

boozt polo guldiga boots

Hur är ett förslag på hur guldiga boots skulle kunna matchas i höst. Hittade ett mellanting till mina superbilliga, guldiga boots från H&M och de svindyra från Saint Laurent. Gillar du silver bättre än guld? De finns i silver också.

Polon är mjuk och varm i höst och vinter och blir fin till allt möjligt; till exempel vippig kjol och blå jeans. De svarta jeansen ser bekväma ut med sin breda linning och väskan kan du ha i många, många år.

Här hittar du allt hos Boozt:

1 // 2 // 3 // 4

2 Comments

  1. 10 August 2017 / 20:12

    Vilken fin outfit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.