ANNONS:

Testar röda läppar á la Noora i SKAM

Jag var bara tvungen att testa röda läppar och ingen ögonmakeup enligt mitt tidigare inlägg om Nooras stil, även om jag redan från början var skeptisk. 😉

Har en BB-kräm från Carita, lite puder, lite bronzer och ett rött läppstift från Face som jag inte applicerat särskilt omsorgsfullt. Har borstat ögonbrynen med lite färg. Kom snabbt fram till att om man vill ha omålade ögon kräver det en hel del ögonmakeup. Det kanske hade fungerat med mycket concealer och beige ögonskuggor. Men faktum kvarstår – jag känner mig inte bekväm i så lite ögonmakeup. Kanske är det en vanesak eller så är det fakta att jag behöver hjälp att förstärka ögonen med ögonmakeup.

 

Här testar jag med supersnabb ögonmakeup – bara ögonpenna och en ganska kass mascara. Håret är nersläppt igen.

 

Och här med glasögon. Glasögon kräver faktiskt lite mer ögonmakeup, därav att jag inte suddar ut ögonpennan.

Jag kommer inte att bära rött läppstift utan någon ögonmakeup. Jag ska dock testa mer färg på läpparna framöver, med en något ljusare nyans eftersom mörkt förminskar. Ska också testa att ha ögonpennan mer utsuddad och använda ljusare ögonskuggor.

Använder du läppstift med mycket färg? Full ögonmakeup eller ej?

2 Comments

  1. 9 August 2017 / 14:13

    Fint! Jag har svårt för mörka läppar på mig själv just eftersom det förminskar. Har alltid fått höra att med smala läppar (som jag har) så ska man absolut inte ha mörkt. Är dock nyfiken på att prova, NÅN typ av rött/mörkare rosa borde ju kunna passa även mig.. 🙂

    • 9 August 2017 / 16:58

      Jag tror också att det kan gå att hitta någon nyans som ligger i rätt ljushetsläge så det inte blir en så förminskande effekt. Tänker själv testa något ljusare, glansigt, förstärka med läppenna innan, lite higlighter vid amorbågen och inte måla ända ut i mungiporna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.