Noora i SKAM – håret, blusen och de röda läpparna

För någon eller ett par månader sedan fick jag en läsarfråga om jag visste var man kunde hitta den vita blusen. Hoppas jag minns rätt gällande frågan, annars får du hojta till. 😉

Nu har jag äntligen börjat se SKAM och det var faktiskt mycket mer intressant än vad jag trodde. Perfekt med 20 minuters långa avsnitt. Och jag förstår verkligen att medelålders kvinnor, som jag själv, vill låna hennes stil. Den är snygg och klassisk. Så enkel men genial.

Nooras stil:

  1. Blond page/lob.
  2. Röda läppar, ljus bas och omålade ögon samt markerade bryn.
  3. Vit skjorta
  4. Jeans


Välj en enkel vit blus i siden eller annat följsamt material. Knäpp den hela vägen upp. Till exempel denna. Matcha med jeans.

Håret blonderar du och klipper i en page eller lob. Välj att ha den rak eller lite vågig.

Läpparna ska vara röda. Utgå från ett klarrött läppstift och testa dig fram – kallare om du är kall i dina egna färger eller mot varmt tomatröd om du är varmare i dina egna färger. Det svåra är att hitta den där rätta, snygga nyansen som passar just dig. Fråga om hjälp i butik och ta foton när du testar så du kan kika hemma i lugn och ro.

Hm, jag tror jag också ska dra på mig en vit blus, jeans och hitta ett snyggt rött läppstift. 😉 Sist jag hittade ett passande rött läppstift var i gymnasiet. Sedan slutade den färgen att tillverkas och jag hittade aldrig något nytt som kunde ersätta det gamla. Ledsen att det blev ett så tårdrypande inlägg så här på slutet. 😉 Haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.